Som terapeuter arbetar vi för att ge dig ökad rörelseförmåga och en snabb och effektiv smärtlindring vid besvär i rygg, muskler och leder

Om oss

Välkommen till Totalhälsan och till någon av våra terapeuter. Vi är ett team som består av naprapater, kiropraktorer och sjukgymnaster och vi brinner för att hjälpa dig med dina besvär. Allt ifrån idrotts- och motionsskador, träning och rehabilitering till kronisk värk i muskler och leder. Läs mer om våra behandlingar och vilka besvär vi kan hjälpa dig med här.

Wiwie Dunhall

Wiwie Dunhall

Leg. Naprapat

-OMI
-Stötvåg
-Ultraljud
(Behandlande)

Joel Berg

Joel Berg

Leg. Kiropraktor

-Ultraljud
(Diagnostiskt)
-Stötvåg
-Tejpning

 

Om naprapati

Naprapater förebygger och behandlar funktionsrubbningar och smärttillstånd i rörelse- och stödorganen. Genom att behandla både rygg, muskler och leder nås en bättre funktion och rörlighet i hela kroppen. Denna helhetssyn är själva kärnan i naprapatin.

Napraterna är Sveriges största yrkeskår inom manuell ortopedisk medicin.

Varje år söker omkring 250.000 nya patienter naprapatvård och det totala antalet behandlingar ökar hela tiden. Ökningen beror på att sjukvården remitterar fler och fler, samtidigt som många på egen hand upptäcker denna effektiva manuella behandlingsform.
Naprapatens holistiska människosyn och behandling ger patienten effektiv smärtlindring och bättre rörlighet, samtidigt som målet är att förhindra att besvären återkommer. Behandlingen möjliggör också en snabbare återgång till arbetslivet efter sjukskrivning, vilket gör naprapatin intressant även i ett samhällsekonomiskt perspektiv och är bidragande till att hjälpa till att korta vårdköerna till våra vårdcentraler och sjukhus.

Vad får patienten med sig efter ett naprapatbesök?

  • Insikt om dina besvär
  • Svar på dina frågor
  • Diagnos -vad det är som orsakar smärtan
  • Prognos -hur lång tid det kommer att ta att nå ett smärtfritt tillstånd
  • Trygghet
  • Hjälp med rehabilitering och uppföljning

Boka tid online eller ring 018- 10 22 70