Ergonomi är ett av arbetsgivarens viktigaste instrument att förebygga och rehabilitera problematik i axlar, nacke och rygg

Ergonomi

En anpassad arbetsplats är något som både förebygger och hjälper till vid rehabiliteringen av problem i axlar, nacke och rygg. För att uppnå detta kan vi hjälpa er i eran strävan att bli en bättre och effektivare arbetsplats. Ett arbetsplatsbesök som avser ergonomi innebär att vi kommer ut till ert företag och gör en individuell bedömning av varje anställds arbetsplats.

Vi försöker i största möjliga mån göra förändringarna på plats och vid behov rekommenderar vi inköp av möbler och ergonomiska hjälpmedel. Även råd om förebyggande rörelser som kan utföras på arbetsplatsen eller träningsråd som görs utanför arbetsplatsen ges om så önskas.

Ett ergonomibesök på kontor kan till exempel innefatta genomgång av ergonomin gällande skrivbord, stol, arbetshjälpmedel, belysning, dator, tangentbord och datamus med mera.

Vi utför ergonomiska bedömningar på flera olika typer av arbetsplatser och är ni intresserade av att höra mer om vad ett besök skulle kunna innebära för just er eller begära offert är ni välkomna att höra av er till oss.

Klicka här för att komma tillbaka till Totalhälsans förstasida.